sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

////

#3 Lottounelmia


Ei tullut 45 miljoonaa Euro Jackpotista, eikä  kolmea miljoonaa lotostakaan. (Voitin kyllä euron! 3-1 oikein, woohoo!) Eilinen työpäivä meni kuitenkin mukavasti ajatellen mitä tekisin, jos saisin 45milj. puhtaana käteen. 

Fiksu ihminenhän rakentaisi ensin sijoitussuunnitelman, miettisi sijoituskiinteistöjen sijainnit ja ehkä soisi miljoonan tai kaksi ihan omiin hupeihinkin. Itsellä ensimmäiseksi tuli kuitenkin mieleen hevoset. Oli yllättävän nautinnollista leikitellä ajatuksella, että tekisi ”tarjouksen josta ei voi kieltäytyä” vaikka Charlotte Dujardinin Valegrosta, tai sitten istahtaisi alas eliittihuutokaupassa ja huutaisi pari kalleinta hevosta ihan vain nähdäkseen hevosmaailman järkyttyneet kasvot.

Hevosten jälkeen ostaisin itselleni state-of-the-art hevoskuljetusauton (luin jostakin, että joihinkin malleihin on mahdollista saada poreallas katolle?) ja upean tallipaikan. Hevosillekin pitäisi saada apua liikutukseen, ja valmentajat kuskata Suomeen jostakin Euroopasta, hevosenhoitajista ja tallimestarista puhumattakaan.

Kassakaapin laskettuani ja toimistoa illalla siivotessani mieleeni pulpahti kuitenkin ajatus; mitä ihmettä minä kaikilla noilla hevosilla oikein tekisin? Luultavasti vain onnistuisin viemään kaikkia muutaman askelen takaperin ja aika varmasti saisin koko hevosmaailman vihat niskaani kun starttaisin Valegrolla aluetasolla Vaativaa B:tä 65 % tuloksilla.

Kuitenkin yöllä kotiin tultua ja oman rakkaan viereen kääriydyttyäni tuli olo, että elämä on ihan hyvä näinkin. Minulla ei ehkä ole miljoonia euroja pankkitilillä, eikä huippuluokan hevosia kisatykkeinä. Minulla ei ole enää edes omaa hevosta opiskelijabudjetin luomien haasteiden vuoksi. Minulla on kuitenkin koko loppuelämä aikaa luoda oma unelmani, siispä ilolla lähden iltapäivällä ratsastamaan puskahevostani, ja jännityksellä odotan ensi viikkoon, jolloin pääsen kokeilemaan yhtä potentiaalista vuokrahevosta. Ja jos elämäntilanne sen sallii, niin ehkä ensi syksynä ollaan jo etsimässä ylläpitohevosta, ja valmistumisen jälkeen etappina onkin oman etsiminen. 


Charlotte Dujardin ja Valegro Lontoossa


45 milj. voitolla varmaan pääsisi useamminkin Karl Hesterin valmennuksiin!

0 Reactions to this post

Add Comment

    Lähetä kommentti